Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 28 гостей.

Карта сайту

Міська олімпіада для випускників школи І ступеня «Путівка в науку»

Теги: Загальні

 06 квітня 2019 року о 9.30 на базі Харківської спеціалізованої школи № 17 відбудеться ХVІІ міська олімпіада випускників І ступеня «Путівка в науку». Реєстрація учасників розпочнеться о 9.00.

   Олімпіада проводиться Департаментом освіти в рамках реалізації основних заходів Комплексної програми розвитку освіти м. Харкова на 2018 – 2022 роки з метою виявлення та підтримки обдарованих учнів початкової школи освітніх закладів міста, стимулювання їхнього інтересу до вивчення базових предметів. 
   У номінаціях «Українська мова», «Математика», «Природознавство» будуть визначені переможці, які отримають Дипломи Департаменту освіти Харківської міської ради та подарунки. 
   Центр дитячої та юнацької творчості № 3 підготував для учасників олімпіади концертно-пізнавальну програму «Країна щастя, радості й добра». Учні відвідають експозиції в музеї історії Центру дитячої та юнацької творчості, побувають у музеї лози та виставковому залі, де зможуть переглянути дитячі роботи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
   Усі учасники міської олімпіади для випускників школи І ступеня «Путівка в науку» отримають сертифікати та заохочувальні призи. 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark