Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 44 гостя.

Карта сайту

Вручення сертифікатів вчителям м. Харкова про проходження курсів підвищення кваліфікації з інформаційно-комунікативної компетентності

Теги: Загальні

 В рамках договору про співпрацю Департаменту освіти Харківської міської ради та Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця в жовтні 2018 - квітні 2019 року з метою використання в освітньому процесі системи дистанційного навчання Moodle, хмарних технологій, блогів і персональних сайтів 157 викладачів шкіл міста, 6 методистів управлінь освіти адміністрації районів Харківської міської ради пройшли курси підвищення кваліфікації на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

   В рамках навчання педагоги стали учасниками лекційно-практичних занять в лабораторіях відділу електронних засобів дистанційного навчання університету, виконали залікові роботи за одним з 3-х напрямків: «Створення та ведення блогів і персональних сайтів», «Використання хмарних технологій в освітньому процесі», «Використання технологій дистанційного навчання та впровадження в освітній процес платформи Moodle».
   22 травня 2019 року о 16-00 на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця вчителям закладів загальної середньої освіти м. Харкова урочисто вручено сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації з інформаційно-комунікативної компетентності.
 
 
 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark