Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 8 гостей.

Карта сайту

Результати першого циклу загальнодержавного моніторингового дослідження якості початкової освіти «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи закладів загальної середньої освіти»

Теги: Загальні

 У 2016 році за ініціативою Міністерства освіти і науки України було започатковане загальнодержавне моніторингове дослідження якості початкової освіти «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи», заплановане в перспективі щонайменше на чотири дворічні цикли (до 2024 року).

   Упродовж 2017-2018 навчального року було проведено перший цикл моніторингового дослідження. Участь в основному етапі, що проходив у квітні-травні 2018 року, узяли майже 10 000 учнів 4-х класів та 286 учителів закладів загальної середньої освіти з усіх регіонів держави, у тому числі − міста Харкова.
   За підсумками моніторингового дослідження 2018 року було зібрано та проаналізовано значний обсяг інформації, яка може бути корисною для адміністрацій закладів загальної середньої освіти, учителів початкових класів та батьків.
 Детальніше − на сайті Українського центру оцінювання якості освіти за посиланням - http://testportal.gov.ua/zvity-dani-2/
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark