Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

Відбулася міська серпнева конференція педагогічних працівників Харкова

Теги: Загальні

 28 серпня в приміщенні Палацу студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася міська педагогічна конференція «Про підсумки розвитку освіти Харкова у 2018/2019 навчальному році та пріоритетні завдання на 2019/2020 навчальний рік в умовах формування інноваційного освітнього простору міста».

  У роботі конференції взяли участь керівники профільних департаментів та управлінь Харківської міської ради, ректори закладів вищої освіти, голови районних профспілок працівників освіти, керівники та педагогічні працівники закладів освіти м. Харкова всіх типів і форм власності, молоді вчителі, представники міської батьківської ради та учнівського самоврядування.

  Перед початком конференції працювали локації за різними напрямами діяльності Харківської міської організації учнівського самоврядування: парк проектів «Яскрава школа, творчий Харків, успішні ми!», виставка шкільних ЗМІ «Створюємо майбутнє відповідально»; презентація шкільних евроклубів «Діти єднають світ»; правопросвітницька діяльність школярів «Я маю право!», матеріали співпраці з громадськими організаціями ветеранів «Естафета патріотичних справ»; «Школа миру» тощо.

  З доповіддю «Про підсумки розвитку освіти Харкова у 2018/2019 навчальному році та пріоритетні завдання на 2019/2020 навчальний рік в умовах формування інноваційного освітнього простору міста» виступила директор Департаменту освіти Деменко О.І.

  У ході пленарного засідання визначено ряд найважливіших питань, пов’язаних з організацією ефективної діяльності закладів освіти з навчання, розвитку і виховання підростаючого покоління в умовах реформування української школи та формування інноваційного освітнього простору міста, презентовано книгу «Абетка для батьків, або Таємниці щасливого батьківства», електронну версію календаря «365 досягнень та здобутків системи освіти за 2018/2019 навчальний рік» та відеофільм «Сім хвилин у новій українській школі».

  Подяки Харківського міського голови отримали 7 переможців міжнародних учнівських інтелектуальних змагань та 6 керівників закладів освіти, які увійшли до рейтингу «100 кращих шкіл України».

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark