Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Відкриття реконструйованого стадіону в школі № 17

Теги: Загальні

 12 вересня у Харківській спеціалізованій школі № 17 Київського району після масштабної реконструкції відкрито шкільний стадіон.

   У церемонії відкриття взяли участь Харківський міський голова Г.А Кернес, директор Департаменту освіти О.І. Деменко, представники педагогічної та батьківської громадськості. 
   На відкритті Геннадій Кернес привітав вчителів, батьків і школярів з початком нового навчального року. «Мені приємно бути тут з вами, в знаменитій 17-й школі. Це багатофункціональний комплекс, з хорошим обладнанням, для серйозних занять за будь-якої погоди. Я впевнений, що ви - міцна команда, і стадіон, який ми сьогодні відкриваємо, - подяка міста і посильний внесок у ваші майбутні успіхи. Спортивним бути модно, спорт - це здоров'я, він тренує навички боротьби і волю до перемоги. А Харкову потрібні переможці» - зазначив мер. У подарунок школярам передали спортивні м'ячі.
   Крім стадіону, в школі перед початком нового навчального року за кошти міста відремонтували харчоблок та обідню залу, замінили електротехніку і обладнання, придбали нові меблі в їдальню.
 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark