Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 36 гостей.

Карта сайту

Освітній проєкт «Ніч науки у Харкові – 2019»

Теги: Загальні

 21 вересня 2019 року в нашому місті пройде «Ніч Науки». Освітній проєкт реалізується з 2013 року під патронатом міського голови Геннадія Кернеса, організаторами заходу є Департамент міжнародного співробітництва при підтримці Німецької федеральної компанії «GIZ» та компанії «Vodafone Україна». Цього року в ньому візьмуть участь 16 закладів вищої освіти, Харківський планетарій імені Ю. Гагаріна та STEM-школа «Inventor» . 

  Відкриття «Ночі Науки» відбудеться о 16.00 в Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова. Всі бажаючі зможуть ознайомитись з інтерактивними програмами учасників проєкту з 16.00 до 22.00.

 Заклади вищої освіти будуть представляти свої нові наукові розробки, демонструвати експерименти, сучасні кафедри,  лабораторії та музеї.  Гостей заходу чекають цікаві програми, квести, майстер- класи з робототехніки тощо.

   Школярів і гостей заходу автобуси доставлять до закладів вищої освіти безкоштовно.

 З повною програмою проекту «Ніч Науки у Харкові – 2019» можна ознайомитися за посиланням https://www.facebook.com/KharkivNightofScience 

 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark