Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 29 гостей.

Карта сайту

Велика рада старшокласників. Створюємо майбутнє відповідально!

Теги: Загальні

 Дев’ятий рік поспіль Харківська міська організація учнівського самоврядування збирає активних школярів міста на учнівський форум   «Велика рада старшокласників». Вдруге захід проводиться на базі Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова за участі науковців, представників громадськості, депутатів Харківської міської ради та Верховної Ради України. 

   Учасників та гостей форуму привітав ректор Харківського національного університету міського господарства ім. О. М. Бекетова − Бабаєв В.М.  Керівники структурних підрозділів ХМОУС доповіли учасникам про реалізацію Стратегічного плану розвитку міської організації на 2018-2022 роки.  У ході заходу було проведено панельну дискусію за темою «Підтримка та розвиток дитячого громадського руху в м. Харкові» та презентаційні майстер-класи  «шкіл розвитку лідерів» за напрямами: проектна діяльність, маркетинг та комунікації, шкільний омбудсмен, сучасний лідер, юний інспектор з безпеки. 
   У неформальній дискусії учасники обговорили питання: «Управління змінами в освіті шляхом залучення учнів до прийняття рішень» та «Права дитини в школі», відповіли на запитання кореспондентів шкільних ЗМІ.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark