Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 43 гостя.

Карта сайту

НУШ: сучасні технології в освіті. Семінар для завідувачів РМО та методистів з початкової освіти

Теги: Загальні

 30 жовтня 2019 року на базі Науково-методичного педагогічного центру Департаменту освіти відбувся семінар-практикум «Інноваційна та проєктна діяльність як чинник підвищення якості освіти в межах реалізації концепції «Нова українська школа» для завідувачів та методистів, що відповідають за початкову освіту, районних методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради. 

   Учасники семінару обговорили питання щодо необхідності впровадження сучасних науково-обґрунтованих технологій у практичну роботу закладів загальної середньої освіти та про ключову роль педагога в організації навчання в умовах реформування освіти, його компетентність та готовність до інноваційної діяльності.
   З реалізацією інноваційних технологій у новій українській школі,  присутніх ознайомила Ткаченко Лідія Петрівна, доктор педагогічних наук, доцент, завідувачка кафедри теорії і методики викладання філологічних дисциплін у дошкільній, початковій і спеціальній освіті Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.
   Практичний блок семінару був представлений майстер-класами вчителів щодо організації проєктної діяльності у початковій школі. Цікавий та змістовний проєкт «Сучасний портфель маленького харків’янина» презентували учні 4-В класу Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 85, а їх вчитель Прилуцька Л.М. поділилася з присутніми досвідом роботи над задумом.
   Кінцеві продукти власних проєктів – відеоролики «Наша хата», «Стоп булінг! Добро починається з тебе», «Живи на повну!» та «Право на допомогу» присутнім продемонстрували учні Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 157 та вчитель початкових класів Кучеровець С. І., яка розповіла про роботу над кожним етапом проєкту.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark