Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 2 гостя.

Карта сайту

Учнівське самоврядування у світлі нового освітнього закону

Теги: Загальні

 Нові можливості для діяльності школярів в органах учнівського самоврядування передбачає новий Закон «Про повну загальну середню освіту», який прийнято Верховною Радою України 16 січня 2020 року. Обговорення документу було включено до порядку денного чергового засідання Координаційної ради Харківської міської організації учнівського самоврядування, яке проводилося на базі Науково-методичного педагогічного центру. Учасниками заходу стали лідери дитячо-юнацьких організацій, куратори учнівського самоврядування, методисти управлінь освіти адміністрацій районів.

   Під час засідання члени міської організації погодили план участі в реалізації програми «Громада, дружня до дітей та молоді» , порядок проведення конкурсу учнівських громадських ініціатив «Марафон унікальних справ», звітували про хід проведення Естафети пам’яті «Ми − нащадки переможців. Пам’ятаємо! Пишаємося!» у межах співпраці з Харківською громадською організацією ветеранів України.
   На засіданні визначені пріоритетні завдання в роботі організації на 2020 рік, розглянуто пропозиції щодо презентації кращого досвіту під час постійно діючого семінару-практикуму «Учнівське самоврядування у форматі Нової української школи». Учасникам заходу вручено солодкі подарунки від Харківського міського голови Генадія Кернеса.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark