Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 43 гостя.

Карта сайту

Відкриття нових груп в дитячому садку № 352 Слобідського району

Теги: Загальні

 13 лютого 2020 року відбулось урочисте відкриття нових груп в дитячому садку № 352. Сьогодні дитячий садочок поповнився ще 42 вихованцями, які навчатимуться в двох нових групах. З цією подією колектив установи, дітей та їхніх батьків привітав міський голова Геннадій Кернес.

   «Ми вже відкрили шість груп, і ще стільки ж у нас попереду. А це - додаткові місця для дітей і надія батьків на те, що діти будуть під наглядом, нагодовані, отримають нові знання і з хорошим настроєм будуть йти додому і головне - з бажанням знову сюди повернутися. Я також знаю, що батьки піднімали питання занять з логопедом, і це дуже важливо, тому сьогодні ми відкриваємо в цьому садку логопедичну групу, а в подальшому їх стане ще кілька. Ще у садку з'явилася нова актова зала. Упевнений, вона теж потрібна для занять з розвитку мовлення, для уроків творчості та свят», - сказав Геннадій Кернес.
   Довідка. З 2010 року в Харкові відкрили 21 новий дитячий садок, а це близько 6 тис. додаткових місць для дошкільнят. На сьогоднішній день із загальної кількості дітей у віці від 3 до 6 років, які проживають у Харкові, дошкільні установи відвідують 95% дітей.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark