Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 19 гостей.

Карта сайту

ПРОБНЕ ЗНО – 2020 змінено дати проведення

Теги: Загальні

 Із метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, на виконання постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року УЦОЯО було ухвалено рішення про перенесення дат проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

   Тестування з української мови і літератури проходитиме 4 квітня 2020 р., тестування з інших навчальних предметів – 11 квітня 2020 р.
   З 17 березня в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті Харківського РЦОЯО буде розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначаються адреси пунктів пробного тестування.
   Для входу до «Особистого кабінету учасника ПЗНО» необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру. Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку». Документ формується у форматі PDF та завантажується автоматично.
   Визначити результати пробного ЗНО можна за допомогою онлайн-сервісу, який буде відкрито 4 березня. Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:
   • 4 – 6 квітня (українська мова і література);
   • 11 – 13 квітня (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови).

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark