Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 23 гостя.

Карта сайту

Харківські педагоги відзначені державними нагородами України

Теги: Загальні

 Згідно з Указом Президента України від 18.03.2020 №96/2020 «Про відзначення державними нагородами України» за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм, підготовку призерів всеукраїнських та міжнародних учнівських олімпіад орденом княгині Ольги II ступеня нагороджена Лисакевич Анастасія Валеріївна, учителька математики Харківського фізико-математичного ліцею № 27. Почесне звання «Заслужений учитель України» присвоєно Петраковій Марині Олександрівні, учительці фізики Харківського фізико-математичного ліцею № 27.

   Щиро вітаємо педагогів з почесними нагородами!

   Для довідки.
   Анастасія Лисакевич у 2009 році стала срібною призеркою міжнародної математичної олімпіади. У 2015 році вона завершила навчання у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна, відмовилась від навчання в аспірантурі та пішла працювати вчителькою математики свого рідного Харківського фізико-математичного ліцею № 27. За останні п’ять років Анастасія Валеріївна підготувала чимало призерів та переможців міжнародних та всеукраїнських олімпіад з математики. Тільки у 2019 році її учні отримали 22 перемоги на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з математики, 4 перемоги на Іранській олімпіаді з геометрії, 2 перемоги на Міжнародній математичній олімпіаді в Румунії і по одній перемозі на Середньоєвропейській математичній олімпіаді та Міжнародній математичній олімпіаді. 2 березня 2020 року на міжнародній математичній олімпіаді Romanian Master of Mathematics (RMM) школярі Харківського фізико-математичного ліцею № 27, наставником яких є Лисакевич Анастасія Валеріївна, вибороли 1 золоту та 2 срібні медалі. 
   Марина Олександрівна Петракова працює вчителькою фізики у Харківському фізико-математичному ліцеї № 27 з 2002 року. Щорічно її учні стають переможцями всеукраїнських інтелектуальних змагань. Під керівництвом Марини Олександрівни команда Харківського фізико-математичного ліцею № 27 неодноразово ставала переможцем Всеукраїнського турніру юних фізиків та відкритого юніорського турніру юних фізиків. У 2019 році її учні отримали 5 перемог на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з математики, 3 перемоги на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з астрономії та 2 бронзові медалі на Міжнародній фізичній олімпіаді.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark