Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 45 гостей.

Карта сайту

У Харківській загальноосвітній школі № 158 Київського району відкрили після реконструкції сучасний стадіон

Теги: Загальні

 08 жовтня 2020 року в Харківській загальноосвітній школі № 158 відбулось відкриття реконструйованого багатофункціонального стадіону, яке стало справжнім святом для усіх шанувальників спорту не лише серед школярів, а й мешканців району.

   Свято з учасниками розділили перший заступник Харківського міського голови Терехов Ігор Олександрович та директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко. Перший віце-мер привітав  усіх учасників заходу та зазначив, що вже кілька років в Харкові успішно працює програма зі створення сучасної спортивної інфраструктури для дітей: «Дорогі діти, шановні батьки та вчителі! Дуже радий розділити цю подію разом з вами. Харківський міський голова Геннадій Кернес приділяє велику увагу розвитку спорту, і зараз ми практично щотижня відкриваємо нові шкільні стадіони. Це дуже важливо, тому що завдяки спорту дитина гармонійно розвивається, і ми, батьки, знаємо, що наші діти не тільки отримують знання і розвиваються інтелектуально, але ростуть здоровими і сильними. Бажаю вам, діти, успіхів у навчанні, спорті та нових перемог!». Заразом перший заступник Харківського міського голови наголосив, що завдяки програмі з реконструкції стадіонів спорт у Харкові розвивається. Тому в місті не лише триватиме її реалізація, а й планується модернізація шкільних спортивних залів.
   На новому стадіоні для школярів побудувано футбольне поле, волейбольний та баскетбольний майданчики, майданчик для стрибків у довжину, встановлено тренажери та тенісні столи. Минулого року в цій школі відремонтували покрівлю, а цьогоріч за кошти міського бюджету замінили понад 30 вікон, встановили нову огорожу навколо навчального закладу, нові двері у харчоблок і виконали низку інших ремонтних робіт.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark