Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 64 гостя.

Карта сайту

Привітання директора Департаменту освіти Харківської міської ради Ольги Іванівни Деменко з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Теги: Загальні

 Шановні ветерани!

   День Перемоги – особливий день для кожного з нас, свято героїзму, символ духовної стійкості, нескореності, мужності та незламності. 
   Зі святом вас, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! Бажаю вам міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять ваші рани, загоюється біль пам’яті, у родинах панують злагода та спокій. 
   Ми в неоплатному боргу перед вами за мирне небо й можливість виховувати дітей у вільній країні. Земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто підіймав з руїн і відроджував рідний Харків. Щиро вдячна вам за мир та свободу, за сьогодення й майбутнє!
   Шановні освітяни міста Харкова, батьки, дорогі діти! Із Днем Перемоги! Щороку свято 9 Травня служитиме нам нагадуванням про те, що немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

   Із великою пошаною та вдячністю
   директор Департаменту освіти                                                                          О. І. ДЕМЕНКО
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark