Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 32 гостя.

Карта сайту

Вітання директора Департаменту освіти Харківської міської ради зі святом останнього дзвоника

Теги: Загальні

 Шановні вчителі, батьки, учні, випускники!

   Від щирого серця вітаю всіх вас із Днем останнього дзвоника -  урочистим, радісним та водночас хвилюючим святом, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання та враження, думки та почуття!
   Для наймолодших школярів та учнів середніх класів завершення навчального року – це чудовий літній відпочинок на канікулах. Хай для всіх вас він буде веселим, безтурботним, сповненим  яскравих емоцій та незабутніх вражень!
   Дорогі випускники! Передзвін останнього дзвоника відкриває нову сторінку вашого життя – дорослу дорогу, сповнену амбітними мріями, палким коханням та особистими досягненнями. Від сьогодні вам, молодим та талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами будувати своє майбутнє. Саме від ваших ідей, бажання творити й працювати залежить майбутнє нашого рідного Харкова! Вірте в себе, будьте небайдужими та чесними людьми! 
  У День останнього дзвоника щиро вітаю та висловлюю особливу подяку освітянам за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдарування. Бажаю, щоб ви завжди відчували радість удач та заслужену гордість за свою невтомну працю.
   Висловлюю щиру подяку батькам, які щоденними зусиллями, терпінням, відповідальністю були надійною підтримкою своїм дітям у всіх їх починаннях. 
   Бажаю всім віри та впевненості у завтрашньому дні. Зичу добра й благополуччя, здоров’я та щастя! 


   З повагою, 
   директор Департаменту освіти Харківської міської ради                              О.І. ДЕМЕНКО
                                    

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark