Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 61 гость.

Карта сайту

Відкрите засідання ХМОУС. Підводимо підсумки роботи.

Теги: Загальні

 На базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця проведено відкрите засідання Координаційної ради Харківської міської організації учнівського самоврядування.

   Під час засідання відбулося нагородження переможців Конкурсу проєктних ініціатив «Марафон унікальних справ ХМОУС-2021». Дипломами І ступеня, пам’ятними сувенірами та солодкими подарунками було нагороджено представників Індустріального (ХЗОШ № 157), Шевченківського (ХГ №6 «Маріїнська гімназія», ХЗОШ №№ 50, 51) та Слобідського (ХГ № 46 ім. М.В. Ломоносова) районів. Гран-прі та спеціальний приз «За кращий колективний проєкт» отримали учні ХЗОШ № 157. Усім учасникам конкурсу вручено подарункові сертифікати на відвідування майстер-класу «Школа соціального лідерства» та  ексклюзивної екскурсії до університету.
   Під час робочої частини засідання голови структурних підрозділів міської організації звітували про підсумки роботи за рік, аналізували стан розвитку учнівського самоврядування в закладах освіти міста, надавали пропозиції щодо удосконалення діяльності ХМОУС та шляхи реалізації ініціатив.
   У ході засідання було представлено новий склад Координаційної ради, який очолить міську організацію на період до звітно-виборчої конференції, яка традиційно проводиться на початку нового навчального року. 
  

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark