Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 39 гостей.

Карта сайту

Свято останнього дзвоника в школах Харкова

Теги: Загальні

 5 червня 2021 року в харківських школах пролунав останній дзвоник для 126 тисяч школярів. Цього року навчання завершили 10,5 тисяч дев’ятикласників та майже 8 тисяч одинадцятикласників закладів загальної середньої освіти Харкова.

   Урочисті лінійки в школах відвідали представники місцевого самоврядування та почесні гості. 
   Виконуючий обов’язки Харківського міського голови Ігор Олександрович Терехов і директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко взяли участь в урочистих заходах у Харківській загальноосвітній школі № 25, Харківських спеціалізованих школах №№ 80, 119, Харківських гімназіях № № 116, 172 та привітали учнів із завершенням навчального року. Ігор Терехов подякував педагогам і батькам за гідне навчання та гарне виховання школярів, випускникам побажав реалізації задуманих планів та успіхів у дорослому житті, а іншим учням – веселих канікул.
   «Дорогі діти, ось і настав той момент, коли після останнього дзвоника ви переходите в доросле життя. Все те, що ви отримали в школі, все те, що в вас вклали педагоги і що вам дали батьки, ви повинні сприйняти і з гідністю нести по життю. Нам усім дуже пощастило, що ми живемо в успішному, класному, красивому і улюбленому всіма нами місті. Завжди з гордістю говоріть, що ви харків'яни, і все у вас в житті вийде. Зі святом!»   ̶  звернувся до випускників Ігор Терехов.
   Свято останнього дзвоника завжди радісне та зворушливе водночас. До одиннадцятикласників з напутнім словом зверталися їхні батьки та педагоги. Випускники  підготували творчі номери та за традицією станцювали прощальний шкільний вальс. 
  

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark