Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 71 гость.

Карта сайту

Творча майстерня «Буктрейлер як засіб підвищення читацької активності учнів»

Теги: Загальні

 8 червня на базі Харківського центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено творчу майстерню «Буктрейлер як засіб підвищення читацької активності учнів» для керівників районних методичних об’єднань шкільних бібліотекарів, учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури.

  Під час засідання визначено основні проблеми, задля вирішення яких потрібно об’єднати зусилля працівників шкільних бібліотек та вчителів-філологів, обговорено мету, стратегічні цілі та основні завдання Стратегії розвитку читання на 2021-2025 роки «Читання як життєва стратегія», визначено план дій щодо її реалізації, наголошено на необхідності проведення активних промоційних заходів, спрямованих на підтримку та розвиток читання.
   У практичній частині майстерні учасники ознайомилися з історією становлення буктрейлера як сучасної форми реклами книги, класифікаціями цих відеороликів, алгоритмом створення та можливостями подальшого використання буктрейлерів в реальному та віртуальному просторі.
 У фінальній частині учасники заходу обговорили умови та особливості проведення міського конкурсу буктрейлерів «Книжковий калейдоскоп класики» у 2021/2022 навчальному році.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark