Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 56 гостей.

Карта сайту

У районах міста проведено серпневі конференції педагогічних працівників

Теги: Загальні

 З 27 до 30 серпня проведено районні педагогічні конференції працівників закладів освіти міста. Учасниками заходів стали понад 4000 освітян. 

   У конференціях взяли участь виконувач обов'язків Харківського міського голови Ігор Терехов, голови адміністрацій районів, депутати Харківської міської ради, представники профільних департаментів, керівники та педагогічні працівники закладів освіти всіх типів та форм власності, ветерани освіти, молоді вчителі, представники районних батьківських рад та організацій учнівського самоврядування. 
  Виконувач обов’язків Харківського міського голови Ігор Терехов особисто привітав педагогів районів із початком нового навчального року та подякував їм за роботу: «Учитель − це покликання. Усі діти різні, кожна дитина зі своїми характером і особливостями, і ви, разом з батьками, формуєте гармонійну особистість. Добре, що є викладачі, які вкладають душу в дітей. Велике вам спасибі. А ми будемо робити все, щоб вчителі працювали і діти навчалися у комфортних умовах». 
   Ігор Олександрович нагородив Подяками Харківського міського голови кращих освітян за багаторічну сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у навчання й виховання молодого покоління.
  Під час конференцій педагоги підбили підсумки розвитку освіти в минулому навчальному році, окреслили досягнення та проблеми, що турбують педагогічних працівників та керівників закладів освіти міста в умовах реформування освіти, визначили стан та перспективи розвитку освітянської галузі, окреслили пріоритетні напрямки роботи на 2021/2022 навчальний рік.
  
 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark