Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 287 гостей.

Карта сайту

Вітання директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко з 1 Вересня

Теги: Загальні

 Дорогі учні, шановні батьки, колеги-освітяни!

   Святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів, дитячими усмішками та закличним дзвоником вересень розпочинає урочисте й зворушливе свято – День знань, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Цей день особливий для першокласників: перший урок, перша вчителька, перший підручник… Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі… Бажаю всім учням у новому навчальному році незабутніх історій шкільного життя, дивовижних відкриттів, легкого та надзвичайно цікавого пізнання світу! 
   Не менш важливе це свято для одинадцятикласників. Незабаром перед вами відкриються безліч незвіданих доріг у доросле життя. А останній рік, проведений у стінах рідної школи, буде роком роздумів, копіткої праці, духовного зростання. Упевнена: зосередженість на своїх цілях та наполегливість стануть гарантією здійснення найзаповітніших мрій. 
   Шановні батьки! У нас з вами єдина мета – виростити дітей успішними та щасливими. Тож наша сила – у партнерстві. Докладемо всіх зусиль, щоб шкільне життя наших дітей було насиченим, яскравим та радісним. Від щирого серця хочеться побажати вашим родинам миру та злагоди, терпіння та здоров’я, сил та енергії!
   Шановні колеги! Дякую за вашу щоденну клопітку працю, творчий пошук, щедрість душі та самовідданість. Хай вчительські будні дарують вам приємні миттєвості, а всі труднощі розчиняються у веселому вихорі ентузіазму та цілющого оптимізму. Неймовірної любові учнів вам!
   Бажаю, щоб новий навчальний рік для учнів став захопливою подорожжю до світу знань, педагогів окрилив успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей! 
   Зі святом!

   З повагою
   директор Департаменту освіти                                      О.І. Деменко

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark