Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 41 гость.

Карта сайту

День знань у харківських школах

Теги: Загальні

 Сьогодні в закладах освіти міста пройшли урочистості з нагоди початку нового навчального року.  

   Шкільний дзвінок покликав за парти 140 тисяч школярів міста, майже 13 тисяч з яких − першокласники. 
   З початком нового навчального року школярів, освітян та батьків привітав виконувач обов’язків міського голови Ігор Терехов, який взяв участь у святкових заходах у гімназії № 23, школах №№ 5 та 150.
 «Дорогі наші першокласники, школярі, учителі, батьки! Сьогодні надзвичайно зворушливий день, особливо для батьків, які збирали дітей до школи. Але я впевнений, що все буде добре, старт навчального року буде легким, наші діти з гарним настроєм ходитимуть до школи та навчатимуться. Дорогі першокласники, ви всі такі красиві сьогодні. Попереду на вас чекають нові друзі та багато цікавих уроків. Хочеться, щоб ви виросли успішними людьми. У Харкові для цього створюються всі умови. Учіться, займайтеся, а ми завжди будемо вас підтримувати. Я дуже вдячний педагогам за внесок у виховання наших дітей. Вітаю всіх із Днем знань!» − виступив Ігор Олександрович на святі в школі № 5.
  У гімназії № 23 після реконструкції відкрили шкільний стадіон, який став одним із 13-ти, які заплановано відкрити після реконструкції у 2021 році.
  Виконувач обов’язків Харківського міського голови Ігор Терехов привітав учасників свята: «Дорогі діти, шановні вчителі та батьки! Кожен із нас хвилюється напередодні нового навчального року, але я впевнений, що діти будуть добре вчитися, що ви, дорогі вчителі, будете робити все, аби дати їм необхідний багаж знань. Ви віддаєте своїм учням частинку душі, і велике вам спасибі за це! Для батьків сьогодні дуже зворушливий момент, але я впевнений, що все буде добре, і наші діти виростуть успішними та щасливими людьми».
   Перший урок у всіх закладах освіти був присвячений 30-річчю незалежності України.
  Сьогодні з нагоди початку нового навчального року майже 1,5 тисяч школярів та студентів візьмуть участь у грандіозному загальноміському святі на пл. Свободи. У програмі  − флешмоб, виступ групи «KAZKA» і феєрверк
  

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark