Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 44 гостя.

Карта сайту

Вітаємо переможця-винахідника!

Теги: Загальні

 Міжнародний конкурс винаходів та інновацій «Sahasak Nimavum 2021» відбувся на Шри-Ланці в режимі онлайн, його учасниками стали представники більш, ніж 30 країн світу. 

   Команда України виборола 3 золоті та 2 срібні медалі. Випускник Харківського фізико-математичного ліцею № 27, а нині студент І курсу факультету математики і інформатики Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Дмитро Захаров став володарем срібної  медалі за моделювання розповсюдження світла в оптично неоднорідному середовищі. 
   Інформація: Дмитро – стипендіат Президента України, абсолютний переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту робіт МАН у секції «Теоретична фізика». У 2020/2021 навчальному році досяг значних успіхів у різноманітних інтелектуальних змаганнях з фізики та математики: отримав диплом І ступеня VII Міжнародної комплексної олімпіади «Рішельєвська регата», став фіналістом Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади, переможцем (у складі команди ХФМЛ № 27) XI командної олімпіади з експерименту ExPhO 2020, володарем бронзової медалі Міжнародної Жаутиківської олімпіади, переможцем Відкритого Всеукраїнського фізичного марафону.
   Вітаємо переможця та його  наставників! Бажаємо подальших успіхів!
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark