Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 10 гостей.

Карта сайту

Всеукраїнські проєкти для юних науковців. ч.1.

Теги: Загальні

 У третю суботу травня в Україні відзначають професійне свято наукових працівників – День науки, яке об'єднує в наукову спільноту усіх учених.

   У 2022 році День науки в Україні припадає на 20 травня.
   Харків - науково-інтелектуальна столиця нашої країни. Наші школярі з року в рік утримують лідерські позиції за кількістю переможців всеукраїнських інтелектуальних змагань, щороку ми пишаємося здобутками наших учнів на міжнародних олімпіадах та турнірах, щороку колишні випускники наших закладів освіти поповнюють ряди науковців славетних університетів світу.
   Ми розуміємо, що маємо не лише пишатися вже здобутими перемогами, а й примножувати їх, відкривати імена нових науковців, досягати нових високих результатів, запроваджувати нові ефективні інструменти та програми взаємодії з видатними науковцями з усього світу.
   Пропонуємо харківським учням долучитися до 7 найвідоміших Всеукраїнських проєктів: Дитяча академія «Футурум», «Наукові подорожі», «Мова. Світ. Наука», «Просто про складне: наука дітям», «Крок до науки», Всеукраїнська навчально-дослідницька експедиція «Моя аксіома нескінченності», «Лекції майбутнього».
   Школярів від 6 до 12 років запрошуємо до Дитячої академії «Футурум»
Тут разом із науковцями юні дослідники вивчатимуть улюблені дисципліни: астрономію, фізику, біологію, географію, історію, риторику, хімію та інженерію.
   Для тих, хто мріє працювати у «Pfizer» і винаходити вакцини від генетичних хвороб чи проєктувати колонії на екзопланетах із NASA, хто планує майбутнє робототехніка чи вірусологині і тих, хто хоче дізнатися більше про біологію, астрономію, історію, географію, фізику, хімію, інженерію чи риторику, рекомендуємо проєкт «Наукові подорожі» (вік учнів - від 8 до 10 років).

   Далі буде…

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark