Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 0 гостей.

Карта сайту

Підтримка дошкільнят в умовах війни

Теги: Загальні

 Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії та творчості. Саме тому для дошкільнят нашого міста, які через воєнні дії перебувають зараз у різних куточках світу, заклади дошкільної освіти Харкова проводять різноманітні челенджі, флешмоби, руханки, проєкти, під час яких малюки співають, танцюють, малюють, роблять аплікації та читають поезії. 

   З метою підтримки комунікації педагогів закладів дошкільної освіти з родинами організуються онлайн-зустрічі, під час яких дітлахи, батьки та вихователі можуть поспілкуватися одне з одним за допомогою електронних платформ Zoom, GoogleMeet, Google Classroom, Microsoft Teams.
   Керівники дитячих садків, вихователі, методисти, інструктори з фізичного виховання, музкерівники та психологи підтримують зв'язок з родинами вихованців в онлайн-режимі, у соціальних мережах пропонують педагогічну підтримку родинного виховання батькам, дають поради щодо створення психологічно сприятливих умов для дітей, планування дозвілля в умовах війни, консультують за методиками виховання, рекомендують літературу з дошкільної педагогіки та психології.
   Зі свого боку батьки охоче діляться світлинами, з яких можна побачити, як діти допомагають рідним по господарству, радіють першому врожаю, піклуються про домашніх улюбленців, на папері передають свої мрії про мирне небо та перемогу України, грають із новими друзями, беруть участь у різноманітних майстер-класах тощо.
   Бажаємо нашій малечі мирного неба та позитивних емоцій, нових відкриттів та вірних друзів, цікавих подій та яскравих моментів. А всім дорослим - із кожним днем вчитися у дітей бути щасливими просто так: сміятися щиро та дзвінко, мріяти красиво та щиро, вірити в чудеса та власними руками їх здійснювати, бути на одній хвилі з нашими дітками та жити, вдихаючи на повні груди повітря щастя та любові.
 

 

Прикріплений файлРозмір
дошк_харк.pdf4.83 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark